Anders Brun Mouritsen

I forbindelse med at jeg blev opsagt under barsel, på min tidligere arbejds plads efter godt 13 år, stod jeg i starten af året 2015 ledig og uden job. Via Facebook så jeg at Kebok havde slået en stilling op, hvor de søgte en montør, og gerne en med bopæl i Midtjylland. Jeg valgte og læse lidt om Kebok på deres hjemmeside, hvorefter jeg valgte, at ringe til Esben ved Kebok, for nærmere information vedr. stillingen som montør.

I telefonen fik jeg en rigtig fornuftig samtale med Esben, og jeg informerede Esben om hvilken træls episode, jeg lige havde haft med min tidligere arbejdsplads, og jeg ventede en afklaring herom via arbejds retten. Dette var ikke nogen hindring for Kebok og Esben, for at se mig til en samtale på virksomhedens adresse i Esbjerg. Jeg var senere samme dag i Esbjerg, for at snakke med Esben, og efter vores samtale kørte vi ud til virksomheden, hvortil Kebok søgte en medarbejder. Her fik vi en rigtig god og dybde gående samtale. Efter de to samtaler, satte jeg snuden mod Kibæk, hvor jeg er bosat med min kone og vores datter. Samme eftermiddag bliver jeg ringet op af Esben, med den gode nyhed om han har job til mig. Jeg har nu fået fastansættelse på det vikariat jeg var ved, og det er takket været Kebok.
Jeg kan kun sige at Kebok er et meget professionelt firma at arbejde for. Et firma der virkelig forstår at handle, og tage stilling til ting. For mit eget vedkommende kan jeg kun bekræfte at der bliver handlet hurtigt. Telefonkontakt, samtaler og ansættelse inden for samme dag. Det vil jeg virkelig rose Kebok for.

- Tusind Tak.

Jeg vil til enhver tid anbefale folk at slå vejen forbi www.Kebok.dk og se deres forskellige job annoncer. Tvivl aldrig på at det er professionelle folk man har med at gøre. I forbindelse med min ansættelse hos Kebok, havde jeg et par spørgsmål vedr. indtastning af online timeseddel. Her blev jeg sat i kontakt med en af pigerne på kontoret. Her kan jeg kun tilføje endnu en rar, hjælpsom og rigtig professionel person igennem Kebok. Tvivlen vil aldrig komme på tale, hvis jeg en dag skulle i gang med andre udfordringer. Kebok vil blive kontaktet, uden tvivl.


Til slut vil jeg sige 1000 Tak til Kebok og Personalet i Kebok. 

I har været medvirkende til jeg i dag har fået et fantastisk job.

Anders Brun Mouritsen ansat 02-02-2015 til 03-05-2015

Personaleløsninger

70 70 20 96

info(at)kebok.dk

Kristian Stürup

Vi har brugt Kebok i akut situationer hvor vores e

Lars Melgaard

”Som selvstændig hos Kebok, er det dejligt fleksib

Poul Rasmussen

Vi har som følge af kravet til effektivisering haf

© 2012 Kebok - All rights reserved | kebok.dk | Tlf. 70 70 20 96 | info(at)kebok.dk | Handelsbetingelser